Mobile Menu button
X
delen:

BESTELFORMULIER CV KETEL ONDERHOUD IN OPDRACHT VAN VERHUURDER

Bestel een abonnement door onderstaand formulier in te vullen.
LET OP: Dit formulier is bedoeld voor verhuurders. Bent u geen verhuurder? gebruik dan het andere bestelformulier.


*= verplicht veld.


Gewenste abonnement *:
Gegevens van de HUURDER

Adres van de huurder invoeren? Vul postcode en huisnummer in (zonder huisnummer-toevoeging) en de adresgegevens worden automatisch ingevuld.
Gegevens van de VERHUURDERKomt een bedrag voor reparatie hoger uit dan zal de monteur ter plaatse contact opnemen met de verhuurder. Is de verhuurder niet bereikbaar dan zal er later op terug gekomen moeten worden waarbij er € 96,- in rekening wordt gebracht.


Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt. Is het toestel in orde dan betaalt u alleen de abonnementskosten. Eventuele bij deze beurt geconstateerde problemen vallen nog niet onder het abonnement.
Voor het verhelpen van de geconstateerde problemen berekenen wij de materiaalkosten en de arbeidstijd in blokken van een half uur. Moeten er onderdelen besteld en later geplaatst worden dan wordt hiervoor tevens de arbeidstijd berekend. Na 1 jaar maken wij een nieuwe afspraak met betrekking tot de onderhoudsbeurt.

Is het toestel bij de 1e beurt 15 jaar of ouder, dan is een abonnement niet meer mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Bij oude, slecht of niet onderhouden toestellen is het mogelijk dat er bij de 1e beurt defecten ontstaan, veroorzaakt door verdroogde bedrading, slangen, pakkingen, niet los te krijgen onderdelen e.d., waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn.

Prijzen zijn van toepassing op cv-ketels voor standaard woningen. Voor ketels met een vermogen van 40kw of meer gelden afwijkende tarieven.

Bij de eerste onderhoudsbeurt van Agpo/Ferroli Econpact en Mega-Lux-Ultima cv-ketels geldt een eenmalige toeslag van € 25,-.

Heeft u een abonnement elders opgezegd dan kunt u direct gebruik maken van onze service. Geef dan als ingangsdatum de maand waarin u het onderhoud wil laten plaatsvinden.

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.


Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1108 beoordelingen