Mobile Menu button
X
delen:

BESTELFORMULIER CV KETEL ONDERHOUD IN OPDRACHT VAN VERHUURDER

Bestel een abonnement door onderstaand formulier in te vullen.
LET OP: Dit formulier is bedoeld voor verhuurders. Bent u geen verhuurder? gebruik dan het andere bestelformulier.


*= verplicht veld.


Gegevens van de HUURDER(S)

Voer de gegevens in van de adressen waarvoor u een onderhoudsabonnement of onderhoudsbeurt aan wilt vragen.

Huurder 1:

Nog een huurder toevoegen


Gegevens van uzelf (verhuurder)

Voer de gegevens in van uzelf als verhuurder.


Beantwoord de volgende vragen:

Gewenste abonnement *:


Overige vragen *:

Voor bovenstaande moet toestemming zijn. Om een toestel te inspecteren moet (zeker de eerste keer) de branderruimte open. Daarbij zal altijd 1 of meerder afdichtingen vervangen moeten worden.


Komt een bedrag voor reparatie hoger uit dan zal de monteur ter plaatse contact opnemen met de verhuurder. Is de verhuurder niet bereikbaar dan zal er later op terug gekomen moeten worden waarbij er voorrij- en arbeidskosten in rekening wordt gebracht.


Wij versturen afspraakvoorstellen standaard per email aan huurders. U kunt desgewenst een kopie van die afspraakvoorstellen ontvangen.


Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt; is het toestel in orde dan betaalt u alleen de abonnementskosten. Voor het verhelpen van de bij het eerste bezoek geconstateerde problemen berekenen wij de materiaalkosten en arbeidstijd in blokken van een half uur. Moeten er onderdelen besteld en later geplaatst worden dan wordt hiervoor tevens de arbeidstijd berekend. Na 1 of 2 jaar (afhankelijk van de abonnementsvorm) nemen wij contact op voor het maken van een nieuwe afspraak met betrekking tot de onderhoudsbeurt.

Maakt uw toestel deel uit van een warmtepomp installatie (hybride warmtepomp)? Dan is een abonnement niet mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd. Of u moet gaan voor een warmtepomp abonnement.

Is uw toestel bij de 1e beurt 15 jaar of ouder, dan is een abonnement niet meer mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Bij oude, slecht of niet onderhouden toestellen is het mogelijk dat er bij de 1e beurt defecten ontstaan, veroorzaakt door verdroogde bedrading, slangen, pakkingen, niet los te krijgen onderdelen e.d., waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn.

Wij doen geen onderhoud als uw toestel open, of als open aangesloten blijkt te zijn (de lucht voor de verbranding wordt dan uit de opstellingsruimte gehaald), en berekenen u dan de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Wij doen geen onderhoud als blijkt dat uw toestel zich op een plaats bevindt waar een monteur niet veilig kan werken, en berekenen u dan de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Wij doen geen onderhoud aan een toestel met een vermogen groter dan 75kw.

Wij berekenen een toeslag van €25,- op het abonnement of het onderhoud als blijkt dat uw toestel een vermogen heeft groter dan 40kW.

Wij berekenen een toeslag van €25,- op het abonnement of het onderhoud bij de eerste keer onderhoud van Agpo/Ferroli Econpact en Mega-Lux-Ultima cv-ketels.

Ook geldt er een toeslag van €25,- op ieder bezoek bij werkzaamheden op een vakantie- of bungalowpark.

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.


Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00017378sec.