Mobile Menu button
home
X
delen:

BESTELFORMULIER CV KETEL ONDERHOUD IN OPDRACHT VAN VERHUURDER

Bestel een abonnement door onderstaand formulier in te vullen.
LET OP: Dit formulier is bedoeld voor verhuurders. Bent u geen verhuurder? gebruik dan het andere bestelformulier.


*= verplicht veld.


Gegevens van de HUURDER(S)

Voer de gegevens in van de adressen waarvoor u een onderhoudsabonnement of onderhoudsbeurt aan wilt vragen.

Huurder 1:

Nog een huurder toevoegen


Gegevens van uzelf (verhuurder)

Voer de gegevens in van uzelf als verhuurder.


Beantwoord de volgende vragen:

Gewenste abonnement *:

Overige vragen *:

Voor bovenstaande moet toestemming zijn. Om een toestel te inspecteren moet (zeker de eerste keer) de branderruimte open. Daarbij zal altijd 1 of meerder afdichtingen vervangen moeten worden.


Komt een bedrag voor reparatie hoger uit dan zal de monteur ter plaatse contact opnemen met de verhuurder. Is de verhuurder niet bereikbaar dan zal er later op terug gekomen moeten worden waarbij er € 96,- in rekening wordt gebracht.


Wij versturen afspraakvoorstellen standaard per email aan huurders. U kunt desgewenst een kopie van die afspraakvoorstellen ontvangen.


Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt. Is het toestel in orde dan betaalt u alleen de abonnementskosten. Eventuele bij deze beurt geconstateerde problemen vallen nog niet onder het abonnement.
Voor het verhelpen van de geconstateerde problemen berekenen wij de materiaalkosten en de arbeidstijd in blokken van een half uur. Moeten er onderdelen besteld en later geplaatst worden dan wordt hiervoor tevens de arbeidstijd berekend. Na 1 jaar maken wij een nieuwe afspraak met betrekking tot de onderhoudsbeurt.

Is het toestel bij de 1e beurt 15 jaar of ouder, dan is een abonnement niet meer mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Bij oude, slecht of niet onderhouden toestellen is het mogelijk dat er bij de 1e beurt defecten ontstaan, veroorzaakt door verdroogde bedrading, slangen, pakkingen, niet los te krijgen onderdelen e.d., waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn.

Blijkt het toestel open, of als open aangesloten te zijn (de lucht voor de verbranding wordt uit de opstellingsruimte gehaald) dan onderhouden wij die niet en berekenen u de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Prijzen zijn van toepassing op cv-ketels voor standaard woningen. Voor ketels met een vermogen van 40kw of meer gelden afwijkende tarieven.

Bij de eerste onderhoudsbeurt van Agpo/Ferroli Econpact en Mega-Lux-Ultima cv-ketels geldt een eenmalige toeslag van € 25,-.

Heeft u een abonnement elders opgezegd dan kunt u direct gebruik maken van onze service. Geef dan als ingangsdatum de maand waarin u het onderhoud wil laten plaatsvinden.

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.


Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.

...