Mobile Menu button
X
delen:

Cv-ketel vervangen

Uw CV-ketel vervangen en besparen

Cv-ketel vervangen en besparen

De cv-ketel is een van de belangrijkste maar ook een van de meest energie verbruikende apparaten die u in huis heeft. Is uw cv-ketel rond de 15 jaar oud? Dan is vervanging zeker aan te raden, uit het oogpunt van energie verbruik, maar ook uit bedrijfszekerheid. Een reparatie bij oude cv-ketels is mogelijk, maar houd er dan rekening mee dat u deze kosten niet meer terugverdient.

Een cv-ketel vervangen vereist vakwerk, en Warmte Groep doet dit makkelijk en snel. Een cv-ketel laten monteren door Warmte Groep betekent voor gemak en comfort. Als u door ons uw cv-ketel laat vervangen, bent u verzekerd van een deskundige montage zonder verrassingen achteraf.

Warmte Groep houdt Nederland warm en monteert bij voorkeur de topmerken RemehaVaillant en Intergas. Dit vanwege de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en de schappelijke prijs.


Remeha cv ketels Vailant cv ketels Intergas cv ketels Ferroli cv ketels Nefit cv ketels Atag cv ketels


Uw cv-ketel vervangen we binnen een halve dag!

De meeste mensen denken dat het vervangen van de ketel een gigantische klus is maar door onze ervaring is dit in de meeste gevallen sneller gedaan dan u verwacht. De cv-ketel vervangen kost over het algemeen maar een halve dag. De monteurs van Warmte Groep doen dit dagelijks, werken netjes en nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen. We laten uw huis na het voorzien van een nieuwe cv-ketel weer netjes achter.

Complete montage

Het vervangen van de cv-ketel door Warmte Groep is compleet met alle appendages.

Garantie op uw cv-ketel vervanging

Bij Warmte Groep investeert u in comfort met warmte en warm water voor een lange periode. Als u het door ons aanbevolen toestel laat monteren, kunt u kiezen voor het All-in garantie plan waarmee u geen onverwachte kosten meer heeft en optimaal kunt genieten van warmte en warmwater. De eerste 24 maanden heeft u nergens omkijken naar met ons All-in garantie plan. U krijgt toegang tot onze servicedienst per telefoon of klantenportaal.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere cv-ketel, dan geven we een jaar volledige garantie op de montage, en twee jaar fabrieksgarantie op het materiaal. Na een jaar doen we een aanbieding voor een onderhoudsabonnement.

De diensten van Warmte Groep

U schakelt Warmte Groep niet alleen in voor het vervangen van uw cv-ketel, maar ook voor:
Wilt u een vrijblijvende offerte?

Vul dan onderstaand formulier in waarna wij u zo snel mogelijk een aanbieding doen.

Offerteaanvraag voor een ketel van Intergas, type Intergas Xtreme 36.
Opnieuw beginnen zonder voorkeur voor deze ketel

Vul hier uw gegevens in voor een offerte-op-maat:

Adres invoeren? Vul postcode en huisnummer in (zonder huisnummer-toevoeging) en de adresgegevens worden automatisch ingevuld.

Door het beantwoorden van de volgende vragen kunnen wij u gerichter een aanbieding doen:

 m3

Uw voorkeur merk(en) CV-ketel:

Wilt u ook een alternatief? Zo ja, welk merk? *Voeg foto's toe:

Om een passende aanbieding te kunnen maken zijn de hieronder gevraagde foto's noodzakelijk.
Ook kunt u de foto's in een aparte mail sturen naar offerte@warmtegroep.nl.
(Nog geen foto toegevoegd)(Nog geen foto toegevoegd)(Nog geen foto toegevoegd)
(Nog geen foto toegevoegd)
(Nog geen foto toegevoegd)

Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.X

Bij Warmte Groep koopt u uw CV-ketel tegen een vaste prijs incl. 2 jaar GRATIS service abonnement.

Bij Warmte Groep ziet u niet eerst een lage prijs en kleine lettertjes met een verplicht maandbedrag voor service.

Warmte Groep is geen web-winkel die de ketel door een derde of ZZPer laat monteren en die bij garantie aanspraken naar elkaar verwijzen.

Bij Warmte Groep koopt u bij een echte en erkende installateur.

Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...