Mobile Menu button
X
delen:

Thermostaat vervangen

Uw thermostaat vervangen is een goed idee als uw huidige thermostaat verouderd is en niet meer energiezuinig verwarmt. Tegenwoordig kunt u uw huis voorzien van een slimme thermostaat die uw huis optimaal verwarmt, alleen op de momenten dat het echt nodig is.

Waarom mijn kamerthermostaat vervangen?

Ieder huis is voorzien van een thermostaat, maar sommige thermostaten gaan al een lange tijd mee. Vaak zijn ze verouderd en een stuk minder energiezuinig ten opzichte van de moderne thermostaten. Op de markt vindt u tegenwoordig slimme thermostaten waarmee u op ieder moment van de dag de temperatuur in huis kunt bepalen, ook als u niet thuis bent. Daarnaast stemt de thermostaat zich af op uw behoefte en leefstijl.
De slimme thermostaat werkt nagenoeg automatisch, waardoor u bijna geen omkijken meer heeft naar de verwarming van uw woning.

De voordelen van een slimme thermostaat

Dankzij de innovatieve eigenschappen van een slimme thermostaat profiteert u van een hoop voordelen:

  • Een slimme thermostaat is met uw smartphone of tablet op afstand bedienbaar.
  • De thermostaat voorkomt energieverspilling, omdat hij automatisch uitgaat als u niet thuis bent.
  • Door de besparing van energie profiteert u van een lagere energierekening.
  • De slimme thermostaat is zelflerend, wat inhoudt dat hij onthoudt hoe snel uw huis opwarmt en afkoelt.
  • Tegenwoordig zijn er veel slimme thermostaten die ook per kamer de temperatuur regelen.

Wanneer is mijn thermostaat aan vervanging toe?

Een thermostaat is doorgaans na 15 jaar aan vervanging toe. Voornamelijk oudere huizen zijn nog voorzien van een oude thermostaat die aan vervanging toe is. Verder bent u natuurlijk vrij in uw keuze om uw thermostaat te vervangen wanneer u dat wilt.

Thermostaat vervangen per merk

U vindt veel verschillende thermostaten op de markt die afkomstig zijn van diverse merken. Sommige thermostaten zijn universeel, maar andere zijn weer specifiek voor een merk. Met onderstaand overzicht maken we de keuze makkelijker voor u:

Thermostaat voor Ferroli CV ketels
Thermostaat voor Nefit CV ketels
Thermostaat voor Atag CV ketels
Thermostaat voor Intergas CV ketels
Thermostaat voor Remeha CV ketels
Thermostaat voor Vaillant CV ketels

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over het vervangen van uw kamerthermostaat of uw cv-ketel? Neem dan contact op met Warmte Groep, zodat onze specialisten u verder kunnen helpen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 16:00 uur.


085-401 6209 info@warmtegroep.nl

Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00015753sec.