Mobile Menu button
X
delen:

AIRCONDITIONING ONDERHOUDSBEURT

icons

Airconditioning onderhoud

Airconditioning systemen zijn onderhoudsarm, maar helaas niet onderhoudsvrij. Onderhoud aan een airconditioning heeft een preventief karakter. Dankzij regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur en behoudt u een optimale werking en het energiezuinige karakter van het systeem.

De onderhoudswerkzaamheden bij een airconditioning verschillen voor elk merk en type. Tijdens het onderhoud aan de airconditioning voert onze monteur de door de fabrikant preventief voorgeschreven handelingen en metingen uit om een optimale en veilige werking te garanderen.

Is er geruime tijd geen onderhoud uitgevoerd dan raakt uw airconditioning sterk vervuild en wordt hierdoor een energievreter. Ook ontstaan er onnodige storingen en/of reparaties.

Informatie airco onderhoud

Prijzen zijn van toepassing op airco installaties in standaard eengezinswoningen.


Certificering

Ons bedrijf is F-gassen gecertificeerd. Dankzij het certificaat weet u zeker dat onze goed opgeleide medewerkers alles doen om de uitstoot van CFK’s en HCFK’s (F-gassen) terug te dringen.


Direct een offerte? Ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulierDuurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00018759sec.