Mobile Menu button
X
delen:

CV KETEL ONDERHOUDEN

Direct een cv-ketel onderhoud abonnement afsluiten of een losse onderhoudsbeurt bestellen?

klik hier voor het online bestel formulier

Cv-ketel onderhoud wordt door veel mensen vaak vergeten of onderaan op het to-dolijstje neergezet. U staat er op dat moment echter niet bij stil dat de cv-ketel (of verwarmingsketel) één van de belangrijkste factoren in uw huishouden is. De cv-ketel zorgt er immers voor dat u op ieder gewenst moment van de dag een aangename temperatuur en warm water in huis heeft. Om er zeker van te zijn dat uw cv-ketel optimaal blijft functioneren, is periodiek cv-ketel onderhoud een vereiste.

De deskundigen van Warmte Groep neemt graag het onderhoud van uw cv-ketel uit handen. We zijn uw specialist bij storingen, onderhoud en het vervangen van uw cv-ketel. Ons team is werkzaam in heel Nederland. Besteedt u het onderhoud van uw cv-ketel uit aan Warmte Groep? Dan profiteert u altijd van de onderstaande voordelen:

  • Storingen aan uw cv-ketel vrijwel altijd binnen 1 dag verholpen
  • Onafhankelijk advies: Warmte Groep is niet verbonden aan merken of energiebedrijven
  • Groot netwerk met eigen servicemonteurs
  • Goedkope cv-ketel onderhoud abonnementen

Meer weten over onze cv-ketel onderhoud abonnementen? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.


085-401 6209 info@warmtegroep.nl

Onderhoudscontract cv-ketel bij Warmte Groep

Hoewel verwarmingsketel onderhoud niet wettelijk verplicht is, is het wel belangrijk. Bij Warmte Groep bieden we daarom verschillende cv-ketel onderhoudscontracten aan. U betaalt dan een vast bedrag per jaar voor cv-ketel onderhoud.

Een groot voordeel van onze cv-ketel onderhoudsabonnementen: U ZIT NERGENS AAN VAST. Met een abonnement nodigen wij u na een jaar weer uit voor de onderhoudsbeurt maar u bent vrij om dan te zeggen dat u er geen gebruik meer van wilt maken.


Comfort-X abonnement
Comfort-X All-in abonnement
Comfort-XXL abonnement
Service abonnement
Onderhoudsbeurt
Basis abonnement

*Deze prijzen zijn van toepassing op CV-ketels voor gewone woningen. Als uw CV-ketel een vermogen heeft van 40kw of meer gelden andere prijzen. Contacteer ons voor meer info!


Een onderhoudsabonnement begint met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksadvies. Heeft u binnen één jaar een storing, dan verhelpen wij die uiteraard zo snel mogelijk. In 99% van de gevallen zelfs op dezelfde dag nog! Na één jaar plannen wij vervolgens opnieuw een onderhoudsbeurt in.

Eenmalig onderhoud cv-ketel

Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig cv-ketel onderhoud door ons te laten verrichten. Hiervoor sluit u geen abonnement af, maar betaalt u een vast bedrag per keer: €110,00. Warmte Groep pleegt onderhoud aan vrijwel alle merken en typen cv ketels zoals Intergas, Agpo, Ferroli, Nefit, Atag, Remeha, Itho Daalderop en Vaillant.Het belang van goed cv-ketel onderhoud

Wist u dat de cv-ketel een van de meest storingsgevoelige apparaten is in uw woning? Als u uw cv-ketel goed en periodiek onderhoudt, gaat de verwarmingsketel een stuk langer mee en voorkomt u onnodige kosten. Maar nog belangrijker is misschien wel dat u de kans op ongelukken (soms met ernstige afloop) verkleint. Ieder jaar gebeuren namelijk ongelukken door een slecht of niet onderhouden cv-ketel, zoals brand of koolmonoxidevergiftiging.

Er zit, naast kostenbesparing en veiligheid, nóg een groot voordeel aan goed cv-ketel onderhoud. De cv-ketel is bij goed onderhoud namelijk een stuk energiezuiniger. Bij onderhoud van uw cv-ketel wordt het gas beter verbrand en wordt dus minder CO2 uitgestoten. Uiteindelijk kan dit zelfs kosten schelen op de energierekening.

Meer weten over de diensten van Warmte Groep op het gebied van cv-onderhoud? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 085 401 6209 of door een e-mail te sturen naar info@warmtegroep.nl.

Cv-ketel onderhoud

Een cv-ketel maakt gemiddeld tussen de 1500 en 2000 branduren per jaar voor het verwarmen van uw woning en het realiseren van warm water. Daarom adviseren wij om jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel te laten verrichten. Tijdens het cv-onderhoud bekijkt de installateur onder andere of de cv-ketel nog veilig en naar behoren werkt, meet hij de 02-waarde in de rookgasafvoer, reinigt hij het toestel en vervangt hij defecte en/of aan slijtage-onderhevige onderdelen.

Daarbij is het wel belangrijk om te onthouden dat het werkelijke cv-onderhoud afhankelijk is en blijft van het gebruik van het toestel en de door de fabrikant voorgeschreven handelingen. Bij de cv-ketel wordt daarom vaak een technische documentatie meegeleverd. Daarin staan de werkzaamheden die de installateur dient uit te voeren in het cv-onderhoud.

Let er wel op dat u uw cv-onderhoud laat verrichten door een vakman. Wij raden het dan ook af om zelf werkzaamheden uit te voeren aan het apparaat. In sommige gevallen zorgt dit er zelfs voor dat u geen recht meer heeft op de garantie van de cv-ketel.

Goed verwarmingsketel onderhoud is een must

Ons advies is jaarlijks onderhoud aan een verwarmingsketel. De praktijk leert dat een onderhoudscyclus van bijvoorbeeld om de 2 jaar verlopen afstellingen geeft en daarmee een lager rendement, verdroogde afdichtingen met kans op water- of rookgaslekkage.

Contact opnemen voor cv-ketel onderhoud

Wilt u de kans op gevaarlijke situaties, zoals brand of koolmonoxidevergiftiging verkleinen en tevens voorkomen dat uw verwarmingsketel vroegtijdig kapot gaat? Sluit dan een onderhoudsabonnement af bij Warmte Groep. Dit doet u eenvoudig via het bestelformulier*.
*) Bent u verhuurder van de betreffende woning? Gebruik dan het bestelformulier voor verhuurders.

Heeft u nog vragen over de diensten van Warmte Groep op het gebied van cv-ketel onderhoud? Kijk dan of uw vraag wordt beantwoord tussen onze veelgestelde vragen hieronder. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. We staan u graag te woord.


085-401 6209 info@warmtegroep.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn cv-ketel laten onderhouden zonder onderhoudscontract?

Bij Warmte Groep kunt u uw cv-ketel eenmalig laten onderhouden, waar u dus geen onderhoudscontract voor nodig heeft.

Hoe vaak heeft een cv-ketel onderhoud nodig?

Over het algemeen is het van belang om tenminste eens per 2 jaar uw cv-ketel te laten onderhouden. Echter adviseert Warmte Groep om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden. Zo blijft uw cv-ketel optimaal en probleemloos functioneren.

Waarom is cv-ketel onderhoud belangrijk?

Cv-ketel onderhoud is belangrijk om de kans op vervelende storingen te verkleinen en een optimale werking te waarborgen. Zo komt u nooit zonder verwarming of warm water te zitten. Daarnaast verlengt u met regelmatig onderhoud de levensduur van uw cv-ketel, behoudt u garantie op de ketel en onderdelen, houdt u het energieverbruik laag en vermijdt u gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging.

Wat kost cv-ketel onderhoud?

Eenmalig onderhoud voor uw cv-ketel kost zonder abonnement € 110,00. Wanneer u een onderhoudscontract voor uw cv-ketel afsluit, gelden er andere tarieven. De kosten verschillen per abonnement. Bekijk de kosten per abonnement in het overzicht. Heeft u aan een eenvoudiger abonnement voldoende? Dan biedt een Service abonnement u uitkomst.

Wat is het beste onderhoudscontract voor een cv-ketel?

Het beste onderhoudscontract voor een cv-ketel verschilt per persoon en situatie. Als u bijvoorbeeld wenst om geheel ontzorgd te zijn, kunt u het Comfort X All-In abonnement kiezen. Zo ontvangt u elk jaar cv-ketel onderhoud, gratis storingshulp en betaalt u niet apart voor zaken als arbeidsloon voorrijkosten.

Is een onderhoudscontract verplicht?

Een onderhoudscontract voor uw cv-ketel is niet verplicht. Echter raden we u aan om wel een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u aanspraak kunt maken op de garantie van uw cv-ketel en bijhorende onderdelen. Daarnaast bent u voor het indienen van een claim bij de brandverzekering vaak verplicht om een onderhoudscontact te bezitten.


Een efficiënt bestelproces:

  1. U vult het bestelformulier in;
  2. U ontvangt van ons per email een afspraakvoorstel;
  3. Uw bevestigt uw afspraak online, of u geeft een alternatieve datum aan;
  4. Uitvoering op de afgesproken datum en tijdsblok (tussen 8.30-12.00, tussen 10.00-14.00, of tussen 12.00- 17.00).

Direct een cv-ketel onderhoud abonnement afsluiten of een losse onderhoudsbeurt bestellen?

klik hier voor het online bestel formulier

Sluit nu een cv-ketel onderhoudsabonnement af en verklein de kans dat uw cv ketel vroegtijdig kapot gaat. Daarnaast blijft uw cv-ketel een stuk beter werken waardoor hij bespaart op uw energiekosten.

Warmte Groep doet onderhoud aan vrijwel alle merken en typen cv ketels zoals Intergas, Agpo, Ferroli, Nefit, Atag, Remeha, Itho Daalderop en Vaillant.Online bestelformulier woning VERHUURDER.

klik hier voor het online bestel formulier voor verhuurdersDuurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00016871sec.